השמנה בבית מלון סיוט מהגיהינום

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/07/2017 | 21:57 | מאת: ורד

בסוף שבוע בבית מלון של 3 ימים עם הכל כלול שזה 4 ארוחות ביום. וגלידות ומיצים חופשי. עליתי בדיוק 5.600 קילו! אכלתי בכל יום מעל 10 אלף קלוריות. רק בבוקר אכלתי פיצות ומלא בורקסים ועוגות. ובצהריים צ'יפס עם שניצל ואורז ופסטה. ובערב בחדר אוכל לפחות 20 צלחות מילאתי ומלא קינוחים. ואכלתי מלא גלידות ומילקשייקים. אם ב 3 ימים אכלתי 50 אלף קלוריות אז איך עכשיו אני אוריד את הכמעט 6 קילו שעליתי? ועוד לא יצאתי מהמלון ולא עשיתי ספורט בכלל. גם הבטן הרגשתי מפוצצת והבטן תפחה כמו חודש 9 כולי התנפחתי וחשבו שעליתי 20 קילו מהנפיחות. ממש ראיתי שוקולדים גלידות ועוגות וזללתי בלי הכרה. איך עכשיו אני אוריד את כל הזלילות בבית מלון את ה5.600 קילי שעליתי. איך? אני מרגישה כל כך רע נפוחה עם כאבי בטן צרבות תחושת חניקה מכל האוכל. היה סיוט רק השמנתי במלון. איך אני ארד עכשיו את המשקל שהעליתי מהחמישים אלף קלוריות?

30/07/2017 | 09:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האם זה קורה רק בבית מלון כי האוכל נגיש וחפשי? זה לא קורה רק בבית מלון , נכון? מה יש בזמינות ובנגישות של האוכל שגורמים לך להתקפי אכילה? אולי את כלכך מצומצת באוכל ביום יום, שהאפשרות לאכול הכל מהכל , גרמה לך לאבד שליטה? השאלה שלך דורשת העמקה. אני מציעה לך להגיע להתייעצות כדי לחשוב ביחד איך לעצור התקפי אכילה.

30/07/2017 | 13:03 | מאת: ורד

בבית מלון זה בופה. יש מבחר ענק זללתי הכל בלי הכרה

31/07/2017 | 08:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ומה שאת מתארת זה התקף אכילה. אם זה קורה/קרה רק במלון, אז אפשר לעבור לסדר היום. כלומר, עכשיו את חוזרת ליום יום ,וכך גם האכילה, ובהמשך ( אם עלית במשקל) , גם המשקל . אבל אם מדובר בכך שאת מצמצמת אכילה ביום יום, ולכן השפע של הבופט היה הטריגר להתקף אכילה, אני חושבת שכדאי לפנות לייעוץ כדי לפתור את זה.

31/07/2017 | 12:43 | מאת: ורד

אבל עליתי כמעט 6 קילו ב 3 ימים האם זה עלייה משומן?

01/08/2017 | 10:59 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני מציעה לך להגיע לייעוץ כדי להבין אם מדובר במשהו חד פעמי, או בבעיה שדורשת התייחסות יותר רצינית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה