עולה ועולה במשקל ומתנפחת עם בטן של חודש תשיעי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/03/2017 | 12:56 | מאת: שרית

יומן אכילה לדיאטנית - לא מצליחה לרדת במשקל! רק עולה במשקל בלי הפסקה! אכלתי אתמול: 1. שתיתי בקבוק 350 מ"ל של משקה שקדים עם קקאו ופולי קפה בטעם אייס קפה 2. שתיתי 2 כוסות שוקו (400 מ"ל) 3. חטיף תמרים בוטנים וגרעיני חמנייה 4. 4 פרוסות לחם ללא גלוטן 5. פרוסת גבינה צהובה 9 אחוז שומן 6. מעדן סויה 7. דבש 8. זרעי צ'יה 9. ג'וג'י ברי 10. חמוציות מיובשות 11. בננה 12. 20 שקדים 13. 10 אגוזי פקאן 14. 20 יחידות אגוזי קשיו 15. פיסטוקים חלבי 16. 8 יחידות שזיפים מיובשים 17. קוטג' 5% 18. שייק תותים ואוכמניות 19. קוקוס טחון 20. קינמון טחון האם אכלתי יותר מידי שככה עליתי במשקל? מה לא אכלתי נכון? במה טעיתי??????? כמה קלוריות זה בערך היומן אכילה שלי הייתה?

22/03/2017 | 13:57 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני חושבת שזו לא פעם ראשונה שאת פונה לפורום. אם אני טועה, אז סליחה. אבל בכל מקרה, נשמע מהשאלה שלך שטיפול תזונתי יכול לתת לך מענה לשאלה, ולעזור לך להתגבר על הקושי שיש לך עם אוכל. אין אפשרות לעשות טיפול תזונתי בפורום. את מוזמנת ליצור קשר ולתאם פגישת הכרות ללא התחייבות או תשלום, או שתמיד אפשר גם לפנות לדיאטנית בקופ"ח.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה