שיתוק בפנים בעקבות ניתוח פארוטיס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

21/01/2009 | 15:24 | מאת: אפרת

שלום רב, לפני 3 שבועות עברתי ניתוח פרוטיס (גידול שפיר בבלוטת הרוק). לדברי המנתח העצב נותר שלם על כל סעיפיו אך הגידול היה עמוק מכפי שחשבו. התוצאה: שיתוק בצד ימין של הפנים. המנתח מאמין שזה ייעלם, אך לא ברור מתי ועד כמה השיתוק ייסוג. האם יש טעם לנסות טיפולים כמו פיזיותרפיה כרגע? ( הצלקת עדיין טריה ויש דליפת רוק מהאזור שמחייבת חבישת לחץ). בתודה מראש

03/02/2009 | 12:41 | מאת: מארק רובין

שלום, אני הייתי ממליץ להתחיל אם כי לא ברור אם זה יעזור (רק זמן יגיד). מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy