שיתוק חלקי בפנים -צד שמאל

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/04/2007 | 16:00 | מאת: ענת

שלום רב, לפני כשבועיים במהלך טיסה חזרה לארץ מאיטליה השתתק חלק שמאל של פני (שפתיים, ותחושה מוזרה בעיין שמאל) לאחר דקות מספר נעלם השיתוק כלא היה. אושפזתי בבה"ח למספר ימים ובינתיים אני מבצעת מספר רב של בדיקות: ct ראש תקין, ct עורקים תקין, אקו לב תקין ןעל MRI עדיין אין תשובה. למחלקה הניירולוגית אין תשובה חד משמעית ואני נשארתי בינתיים ללא מענה. אשמח לשמוע על אנשים שעברו דבר דומה.

02/04/2007 | 23:05 | מאת: מארק רובין

שלום רב, שמעתי על מספר בודד של מקרים כאלו. לצערי לא ידוע מה גרם למקרים אלו. אשמח לעדכון בעתיד. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy