שיתוק עצב 7של הפנים אם כאבים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

20/02/2019 | 16:37 | מאת: מיכל

ערב טוב לפני 15 יום היה לי אירוע של הרפס וצללוטיס באוזן שמאל התחילו לי צפורל אנטיביוטיקה ל10 ימים ואז זה עבר לפנים מצד שמאל נפיחות בעיין ופנים והחל להתפשט לסנטר ולצוואר יש כאב אודם ונפיחות בבדיקה אמרו שיש לי שיתוק עצב 7 בפנים יש תרדמת מהמצח לפנים מרגישה כאב באוזן כמו שהיא נמחצת וכאבי ראש ואני גם חולת סוכרת אם אינסולין מה אפשר לעשות ואם אפשר לטוס לחול אם הבעיה שיש

שלום רב, מהתיאור שלך הבנתי שכעת את עם שתיוק בעצב הפנים ועדין עם סימנים של כאב בכל אזור הפנים והאוזן, ולכן, במקרה כזה, הייתי מבקשת אישור לנסיעה לחו,ל מרופא אף אוזן גרון. בדכ כשיש שיתוק באזור הפנים , ניתן לטוס אם אין כלל סימפטומים ועברו כמה שבועות מהאירוע. במקרה שלך אני מבינה שלא כך, ולכן, אנא פני לרופא לקבלת ייעוץ והנחיות. בברכת בריאות טובה, אריאל אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy