מתח לחרדה לאחר חוסר שינה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/03/2020 | 23:30 | מאת: עמרי

שלום ד'ק לאחרונה כל פעם שאני לא ישן טוב אני מתחיל לחשוב המון ולהכנס לחרדות ניסתי כמה פעמים לישון טוב וראיתי שהמצב רוח השתפר והפסיקו ההתקפי חרדות יכול להיות שזה קשור לשינה ומה אתה ממליץ לעשות כדי להרגיע התקפי מחשבות וחרדות והאם ריצה וכושר יכולים לעזור גם ? בתודה רבה רבה מראש

עמרי אין ספק ששינה מספקת ואיכותית היא חיונית לבריאות נפשית. מאידך, זה נכון גם בכיוון ההפוך. היינו, מתח וחרדות עלולים לפגום באיכות השינה ומצוייה המלא. ריצה וכן גם כל פעילות גופנית אחרת, עשויים לסייע ולהועיל בעניין. כמו כן ניתן להיעזר בטכניקות ל"הרפיה עצמית" (חפש בגוגל קליפים של ד"ר ברוך אליצור), להירדמות טובה מלאה ובריאה. אם זה לא יעזור, ראוי שתשקול פניייה לייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני מתאים. או במגרת קופת החולים אליה אתה משתייך או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר מורשה להיפנוזה .......................... 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה