קלונקס וטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/08/2018 | 23:33 | מאת: בני

אני בן 27 עם רקע של מחלות C.O.P.D ו-C.P שאלו מחלת ריאות חסימתית ושיתוק מוחין ברגליים. מן הסתם אני סובל מעומס גופני רב, סטרס וחרדה וגם התקפי פאניקה ובהלה. אני מעוניין לקבל חוות דעת מקצועית לגבי הטיפול שאני מקבל - אני לוקח ציפרלקס וקלונקס - מינון של 20 לציפרלקס וחצי כדור של קלונקס 0.5 אליו אופנתי אחרי שאמרתי לרופאה שלי שהדבר היחיד שעוזר לי להוריד את מפלס העומס והחרדה הם אלכוהול ושינה. השאלה שלי האם ניתן להפוך את הקלונקס לתרופה יומית וקבועה של חצי כדור ליום? והאם קיים כדור שעוזר ייותר להתקפי פאניקה וסטרס מקלונקס?

בני, כנאמר כבר רבות בפורום, כפסיכולוג איני עוסק בתרופות. הכתובת לשאלתך צריכה להיות רופא משפחה או פסיכיאטר. באשר לשאלתך.."האם קיים כדור שעוזר יותר להתקפי פאניקה וסטרס מקלונקס ?"- התשובה היא כן (!!). אלא שזה לא ממש "כדור" אלא טכניקה פסיכולוגית ותיקה ויעילה, הקרויה "הרפייה עצמית" ו/או, "מדיטציה" ו/או "היפנוזה עצמית" וכד'. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה