שרירים תפוסים ממתח נפשי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/01/2017 | 15:56 | מאת: יוריק

בן 58,סובל מחרדות ומתח נפשי, בעקבותיהם השרירים נתפסים בעיקר באזור הבטן והגב. כאבי תופת ושום דבר לא עוזר.(דיקור,אסיבל מודל וכ'ו) מה אפשר לעשות? יש כדור חזק שיכול לעזור? או כל דרך אחרת? תודה כואב ומיואש

שלום יוריק איננו עוסקים בטיפול תרופתי ולכן גם לא ממליצים בכיוון זה. כיון שאתה מדבר על מתח נפשי, האם היית בטיפול פסיכולוגי ? אחרת, מדוע אתה כותב ש"שום דבר לא עוזר" ?! בכל מקרה, טיפול פסיכולוגי (אפילו קצר מועד), בגישת ה- CBT, הרפיות, ובמידת הצורך גם היפנוזה, יוכל להערכתי לעזור לך, ואפילו די מהר. בהצלחה !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה