עקירת שן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/06/2000 | 10:53 | מאת: אילן

האם יכולה לנבוע בעיה כלשהיא בין הרדמה ,ועקירת שן לבין העובדה אני משתמש בכדורי הרגעה כגון וליום

19/06/2000 | 16:50 | מאת: ד"ר גרינבאום

אילן שלום . אין שום קשר בין עקירה בהרדמה מקומית לבין התרופה ווליום אך לגבי תרופות אחרות כגון תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת הטריציקלים ותרופות אנטיכולינרגיות וכן תרופות הרגעה ממשפחת הפנותיאזינים חוסמי ביטא רצפטורים מעכבי מונואמין אוקסידז חוסמי ניורונים אדרנרגיים וגם הורמונים של התירואיד עשויות להתנגש במכווץ כלי הדם המוסף לחמרי אלחוש מסויימים . חובה עליך להראות לרופא השיניים את התרופות שאותן הינ מקבל כדי שיוכל לנקוט באמצעי הזהירות המתאימים .

מנהל פורום רפואת שיניים