שאלות על עקירת שן -27- מהו סוג הרופא המומחה לעקור?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/10/2014 | 00:21 | מאת: דורי

שלום יש לי כמה שאלות על עקחרת שן 27 . 1. מהו סוג הרופא שמומחה לעקירה? 2. אני קצת חושש מעקירה (עקרן לי שן בעבר) יש דרכים להקל לפני? 3. יש לי דלקת בשן ובאיזור- האם שיקום (בשתל) יכול להתבצע כמה חודשים או זמן רב יותר (שנים?) באיזור? 4. האם אפשר לבצע עקירה בהרדמה מלאה? או שמעדיפים מקומית? 5. האם יש רופאים מומחים רק לעקירות? שיודעים למנוע בעיות? תודה רבה

05/10/2014 | 00:23 | מאת: דורי

האם יש שוני מהותי בינה לעקירה רגילה?

1 בדרך כלל כל רופא מיומן יכול לעקור את השן 2 אתה יכול לבלוע כדור של NAROCIN או ADVIL שעה לפני העקירה 3 כשלושה או ארבעה חודשים אחרי העקירה מבצעים צילום של האיזור לצורך קבלת החלטה על המשך הטיפול 4 אין צורך לבצע הרדמה כללית 5 אם אתה כל כך חושש אתה יכול ללכת למומחה לכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום רפואת שיניים