מברשת שיניים יונית מהפכנית הגישה המדעית לניקיון וב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/10/2008 | 11:58 | מאת: דליה ודוד

אופק חדש לשמירה על בריאות הפה מברשת שיניים יונית מהפכנית הגישה המדעית לניקיון ובריאות הפה. מברשת שיניים יונית מהפכנית לניקיון ובריאות הפה. מברשת יונית – הפעלה קלה יעילה יותר ממברשות שיניים אחרות. מפרקת פלאק המצטבר על השיניים מפחיתה מחלות חניכיים וחניכיים מדממות ללא שימוש במשחת שיניים מברשת לכל החיים – החלפה של ראש המברשת בלבד מורידה כתמים ומלבינה שיניים מפחיתה הימצאות בקטריות בפה, מפחיתה ריח רע וריח פה בבוקר איך זה עובד? כאשר חושפים את המברשת לכל מקור של אור (נורת פלורסנט, נורת ליבון מעל 60W או אור השמש) הטיטניום רוד titanium rod (TI02) הנמצא בידית של המברשת, ממיר את האור לאלקטרונים שליליים (יונים) שמתערבבים ברוק שבפה וקושרים אליהם יונים חיוביים שנמצאים בחומצה שבפלאק. היונים מאפשרים לרוק לפרק את הפלאק ברמה המולקולארית. הקוטביות של משטח השן מתהפך באופן זמני ומונע מהפלאק להידבק למשטח השן. זוהי גישה מדעית לניקיון ובריאות הפה. יתרונות בשימוש במברשת מפחית בקטריות ופלאק. הבקטריות הקיימות בפלאק מייצרות חומציות שגורמת לריח רע, ריקבון שיניים ומחלות חניכיים. באופן נורמאלי, הרוק מנטרל פעילות זו, אולם כאשר מצטבר פלאק, הוא מפריע לפעילות הנורמאלית של הרוק. מחקרים קליניים מוכיחים ששימוש במברשת זו מונע כלל היווצרות פלאק ומפחית הימצאות הבקטריות. סיבות לשימוש במברשת מפחית חורים בשיניים. מפחית בקטריות הגורמות להיווצרות חורים בשיניים. מפסיק דימום בחניכיים על ידי פעולת ניקוי בטוחה וטבעית. השיניים מרגישות ונראות נקיות ולבנות יותר. אין צורך במשחת שיניים. מקור אור מפעיל את התהליך שנרשם עליו פטנט, ומנקה את השיניים בלא לשחוק אותן וללא שימוש בכימיקלים. חסכוני לשימוש – המברשת והידית יכולים להחזיק מעמד כל החיים בשימוש רגיל. יש להחליף רק את ראש המברשת בעלות מקבילה למברשת שיניים רגילה.. יתרונות נוספים לא נדרשות סוללות, אין חלקים נעים להחלפה, ללא שימוש במשחת שיניים. טיטאנים רוד והידית הינם לכל החיים. יש להחליף רק את ראש המברשת. אור, רוק ופעולת הצחצוח מפעילים את המברשת אקולוגית וידידותית לסביבה, חוסכת מים וחשמל בריאות השיניים משפרת בריאות כללית ואיכות חיים מפחיתה כתמים, מלבינה שיניים מתאימה לאנשים פעילים ועסוקים ולנסיעות, מצוינת עבור ילדים, ניתן לקחת אותה לכל מקום והפה מרגיש נקי כלאחר טיפול אצל השיננית. נוחה לשימוש בכל מקום, מאחר ואין צורך במים ובמשחה. אפשר לקחת אותה בתיק לעבודה, ללימודים ולטיולים ולהשתמש בה ככל שרוצים. נלחמת בחיידקים אפילו לאחר השימוש יתרונות בריאותיים כימיקלים אינם נחוצים כלל לניקוי השיניים ואינם יותר יעילים. הפה הינו המקור המיידי למערכת הדם. אנשים רבים עדיין משתמשים בכימיקלים מסוכנים באמצעות משחות השיניים. אנו ממליצים לבדוק באופן עצמאי את הסכנות הטמונות בכימיקלים אלו והשפעתם על בריאותינו. מחקרים עדכניים ממספר אוניברסיטאות בארה"ב מצביעים על כך שהסיבה העיקרית להפרעות עיכול והפרעות במחזור הדם הינה בריאות השיניים והפה ובעיקר הבקטריות בפלאק. Soladey הינה הטכנולוגיה היעילה ביותר הקיימת כיום, המורידה פלאק ברמה המולקולארית ופועלת גם לאחר סיום הצחצוח. רוב משחות השיניים מכילות חומרים כימיים השוחקים את השיניים ומגרדים את האמייל והופכים את השיניים לרגישות לחום וקור. כתוצאה מירידה באמייל המגן על השן, השיניים נוטות לספוג יותר כתמים מהמזון והשתייה. אין צורך בכך! אין כל צורך במשחות שיניים כדי לנקות ולהלבין את השיניים. זוהי תפיסה מוטעית שכולנו הורגלנו בה. יתרונות סביבתיים אקולוגי ומפחית בזבוז - אין פסולת של אריזות משחות שיניים. אין שימוש בסוללות וראשי המברשת ניתנים למיחזור. אין חלחול של כימיקלים למים עקב שימוש במשחות שיניים. חוסך שימוש במים. אם כל אדם בצפון אמריקה ישתמש ב Soladey, יחסכו מעל 19 טריליון ליטרים של מים נקיים לשתייה בשנה. הוראות שימוש לצחצח בתחילה את השיניים מבחוץ. יש לצחצח בקרבת מקור אור ( 60W ומעלה, 1 מטר או פחות ממקור האור) ככל שתצחצחו ליד מקור אור חזק יותר, הפעולה אפקטיבית יותר לצחצח בפנים הפה בחלק התחתון של השיניים יתחיל להיווצר קצף ומעין משחה לבנה מקציפה – כך תדעו שהתהליך עובד. לאחר סיום הצחצוח תרגישו שיניים נקיות כאילו יצאתם מהשיננית. יש להשרות את המברשת במי חמצן או בשמן זרעי ענבים או ב מי מזור אנרגטיים למשך 2-5 דקות. יש להחליף את ראש המברשת באותה תדירות בה מחליפים מברשת שיניים רגילה (רופאי שיניים ממליצים להחליף אחת לשניים - שלושה חודשים) לא לצחצח חזק. מקור האור בשילוב הרוק בפה ופעולת הצחצוח העדינה יוצרת את הפעולה של שחרור היונים ומגינה על אמייל השן. לא לבלוע את הרוק לפרטים נוספים והזמנות יש לפנות לדליה ודוד המרכז לבריאות טבעית בישראל 09-8846105 09-8846106 מחיר : מברשת 360 ¤ מחיר : חבילה של 4 ראשים להחלפה 480 ¤ משלוחים בישראל בלבד בתוספת של 30 ¤

24/10/2008 | 05:50 | מאת: ד"ר גרינבאום

דליה ודוד עשיתם לי את היון. אבל על פרסומת נהוג לשלם בקופה של הפורום רצוי במזומון (חרוז ליון )!!

24/10/2008 | 05:50 | מאת: ד"ר גרינבאום

דליה ודוד עשיתם לי את היון. אבל על פרסומת נהוג לשלם בקופה של הפורום רצוי במזומון (חרוז ליון )!!

מנהל פורום רפואת שיניים