זה שלושה שבועות אחרי עקירה של שן טוחנת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/12/2020 | 13:35 | מאת: איתי

היי.. לפני כשלושה שבועותעשיתי עקירה של שן טוחנת. במהלך הימים הראשונים כאב לי מאוד ובמהלכם גם היו לי כאבים חזקים מדי לילה שהייתי מתעורר מהם וכל הפה שלי היה מלא דם. מיד הלכתי למרפאה וקיבלתי טיפול כדורי אנטי דלקתי ועוד חומר מסוים שהרופא שם בתוך החור של העקירה. המצב מיד החל להשתפר. אבל היום (כמעט שלושה שבועות אחרי וכמובן כמה ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה), עדיין יש לי חור חשוף במיקום העקירה,צד אחד של החך מרגיש בריא והצד השני רגיש וכואב ובנוסף גם נראה בצבע לבן ןלא ורוד כמו שאר הפה. זה תקין?

זה בהחלט תקין. נדרש עוד זמן עד להחלמה מלאה

08/12/2020 | 13:51 | מאת: איתי

תודה דוק. יש איזשהם הצעות לזירוז מקום ההחלה / מניעת זיהום להמשך? דרך אגב, עוד לא יצא לצחצח ישירות את האזור עקב החשיפה והרגישות. אבל כן שוטף עם מי פה.

אין צורך לעשות כלום. צריך לתת לטבע ולגוף לעשות את שלהם

מנהל פורום רפואת שיניים