כאבי חניכיים ושיניים מוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/11/2020 | 07:50 | מאת: שושי

בוקר טוב.. מיום שישי התחילו לי כאבים בחניכיים ובשיניים מעל שני טיפולי שורש ישנים צמודים... כאבים מוזרים כי הם לא חזקים מאוד כמו שאני רגילה כשיש בעיה... ויש לי גם בועה לבנה שטוחה קטנה מע השינייםל... אתמול הכאבים החמירו מעט ואני עם היד קבוע על הלחי... זה כאב מציק ולא נח.. לא כואב מאוד מאוד... זה נשמע בעיה בשיניים או סתם רגישות שתעבור? לפני שנה עשיתי צילום לשן והרופא אמר שהכל בסדר...

יש כנראה בעיה עם אחד מטיפולי השורש ודלקת בקצה השורש, או סדק בשן. יש לבדוק ולצלם

23/11/2020 | 12:50 | מאת: שושי

תודה.. הייתי אצל רופא שיניים ועשיתי צילום פנורמי... הוא אמר שהשן בינה לוחצת כנראה על השיניים עם הטיפול שורש והפנה לכירורג בבי"ח שישקול עקירה... והוא גם אמר שאני צריכה להחליף את הכתר של 26 כי יש שם עששת... ובגלל שיש כתר משותף ל 26-27 אז את שניהם.. ולעשות מבנים חדשים... זה רופא אחר שאני לא מכירה ולא הרופא שלי... צירפתי את הצילום.. אשמח אם תחווה דיעה... הוא לא הביא לי שום פתרון לכאבים ונקבעו לי תורים רק לפברואר... מה עושים עם הכאב? תודה

אין לי אפשרות לראות צילומים. התשובה שקיבלת מהרופא החדש לא מסבירה את הנגע שמעל שורשי השיניים....

מנהל פורום רפואת שיניים