דלקת בשן.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/11/2020 | 15:22 | מאת: אורן

שלום אני ממשיך לטפל בשן טוחנת שיש לי בה דלקת המון שנים ללא כאבים , אחרי טיפול אצל רופא השיניים הוצע לי לנסות להציל אותה ולרפא את הדלקת הוזרק לי לתוכה חומר נגד דלקת (לא תמיד זה בטוח שיצליח) כרגע נעשה לי חידוש תעלות וחידוש טיפול שורש, בטיפול הבא יעשה לי סתימה ואז אצטרך לחכות עד שאראה אם הדלקת נעלמת או לא במידה והיא תעלם הוא ימשיך לטפל בה ויעשה בה כתר, במידה ולא אצטרך לעקור אותה, השאלה האם קיים סיכוי לרפא דלקת כזו? וכמה זמן יהיה צורך לחכות ולהיות במעקב איתה כדי להיות בטוח שהיא מתרפא כדי לא להגיע למצב שאצטרך לעקור אותה? האם כמה שבועות יספיקו? תודה

הסיכוי להציל תלוי במצב השן וביכולות של הרופא המטפל..ובכל מקרה נהוג להמתין כ 3 חודשים ואז לעשות ביקורת

20/11/2020 | 15:49 | מאת: אורן

האם כדאי לעבור עקירה וזהו? או שתמיד טוב לנסות להציל את השן ולראות אם הדלקת בשן תעלם? תודה

עדיף להילחם על השן ולנסות להציל אותה

מנהל פורום רפואת שיניים