נפיחות בלחי-חריקת שיניים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/11/2020 | 16:21 | מאת: שה

שלום, פניתי לרופא שיניים עקב נפיחות בלחי ימין. הוא אבחן שמדובר בהידוק שיניים, יש לי גם כאבים בפה,באוזן ובצוואר באותו צד. צילום פנורמי יצא תקין וגם רופאת אאג שהייתי אצלה לא מצאה כלום. שאלתי היא: האם הנפיחות קשורה להידוק השיניים או שצריך להמשיך לחקור ממה היא? תודה.

נפיחות חד צדדית מקורה בד"כ בדלקת באותו צד או בסתימה או פתולוגעה אחרת בבלוטת הרוק. האם יש נפילות גם בבלוטות הלימפה?

15/11/2020 | 16:49 | מאת: שה

אני לא בטוחה איך ניתן לבדוק את הנפיחות. צילום פנורמי שעשיתי ויצא תקין לא שולל בעייה בבלוטות הרוק?

לא

מנהל פורום רפואת שיניים