שתי שאלות - רוצה לדעת.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/09/2020 | 18:04 | מאת: מתעניין

שלום מומחה יקר, שאלותיי: 1. מהי היעלות של המשחה? : Colgate Max White Crystal Mint Gel Whitening Crystal Toothpaste לינק: https://www.ebay.co.uk/itm/12x-Colgate-Max-White-Crystal-Mint-Gel-Whitening-Crystal-Toothpaste-75ml-/143630848855 עוזר למניעת עששת, פלאק ומונע פגיעה במוך השן, בדנטין ואימייל. 2. תוך כמה זמן חולף כאב ורגישות לאחר הסרת אבנית והסרת כתמים כחלק מהסרת אבן? קראתי בין יום לשבועיים, אך אני לא יודע אם הדבר נכון. כמו כן, מרגישים רגישות לחום וקור במאכלים. אשמח להסבר ותשובה. תודה.

1 אין לי הכרות עם המשחה הזאת ולכן אינני יודע אם היא מקיימת את ההבטחות. 2 הרגישות חולפת בדכ תוך ימים ספורים. כדי לסייע ניתן לצחצח במשחת שיניים sensitive pro relief של קולגייט והיא תסלק את הרגישות

מנהל פורום רפואת שיניים