כאבים בשן ליד לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/06/2020 | 13:25 | מאת: איליי

שלום. עברתי עקירה כירורגית לשן ששורשיה חולצו בנפרד לפני חודשים רבים כמעט שנה. יומיים שלושה אחרי העקירה התחילו כאבים בשן ליד ומאז הייתי ב 3 ביקורים במרפאה בעקבות הכאבים, מבצע שיננית וכל נגיסה בשן חוטף כאבי תופת, הרופאים מומחה חניכיים לא רואה כלום ואומר שאין מה לעשות..אני כבר התייאשתי מהמרפאה.במקום העקירה מתוכנן שתל שאני לא יודע אם כדאי כרגע להמשיך איתו, נמצא בשלב ממש לפני הכנסת השתל..מה עושים?? תודה איליי

הייתי הולך לרופא אחר שיבדוק ויצלם את השן הרגישה. אולי יש בה סדק...

30/06/2020 | 19:16 | מאת: איליי

תודה, אעשה זאת !

מנהל פורום רפואת שיניים