עקירת שן וחשש למכתשית יבשה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/05/2020 | 23:27 | מאת: עקירתן שן

היי, עקרתי היום שן ולפני כמה שעות נפלה לי חתיכה גדולה מהשן שעל פניו נראה כמו קריש דם. האם זה ייתכן ומה אני עושה ?שמעתי על מכתשית יבשה שגורמת אחרי כמה ימים לכאבים חזקים בגלל שהעצם חשוף ולא מוגן. האם זה כנראה מה שיקרה לי והאם יש דרך לטפל בזה מעכשיו שלא יווצרו כאבים חזקים . גם כעת יש כאבים אבל אני לוקחת כדור וזה נרגע. מה עושים ? אודה על תשובתך שאני אוכל אולי לישון טוב בלילה.

מה שנפל כנראה היה קריש הדם. כרגע אין מה לעדות. נא לא ךשטוף את הפה. לא בהכרח שתהיה מכתשית יבשה. רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים