שיקום על גבי שתלים-כתרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/03/2020 | 17:40 | מאת: רוני

שלום, אני עשיתי שתלים וצריך לעשות עכשיו שיקום כתרים על שתלים. יש לי כיפות ריפוי על השתלים. המעבדה עכשיו לא עובדת ולא עושים עכשיו שיקום כתרים. האם זה לא מזיק לשתלים שאין עליהם שיקום? כמה זמן אפשר להסתובב בלי שיקום על גבי שתלים? האם זה נחשב עזרה ראשונה ? תודה על התשובה

ניתן להסתובב עם כיפות הריפוי תקופה ארוכה מאד מבלי שיגרם כל נזק לשתלים . בכל מקרה מעבדות השיניים סגורות עד להודעה חדשה. על כן יש להמתין בסבלנות עד לשינוי במצב

מנהל פורום רפואת שיניים