כאבים הרבה זמן אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/01/2020 | 03:45 | מאת: טל31

שלום ד"ר עברתי 2 עקירות לפני 3 שנים, ההחלמה עברה ללא סיבוכים או כאבים מיותרים, לא עברתי השתלות במקום והוא נשאר חשוף, לאחרונה יש לי כאבים בשתי המקומות בהם אין שן, שמתי לב כי בצד אחד יש בליטה עם צבע לבן ובצד השני סימן כחול כמו מכה ויותר קרוב ללחי. האם מדובר במצב שנוצר עקב מאכל שפגע במקומות החשופים או שמדובר בהליך שמצריך טיפול רופא?

יתכן וארעה טראומה מאוכל קשה שפגע בחניכיים. מומלץ לבצע צילום פנורמי ולהתיעץ עם הרופא

מנהל פורום רפואת שיניים