פקק קולוגן נמס לאחר השתלת עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/11/2019 | 15:17 | מאת: עומר

שלום, לפני יומיים עברתי עקירה והשתלת עצם באחת השיניים, לאחר ההשתלה שם הרופא פקק קולוגן על אזור העקירה (ללא תפרים). שמתי לב שהפקק הולך ונהיה שקוף (להערכתי עומד להיווצר בו חור ממש בקרוב). לאחר כמה זמן הפקק אמור להינמס? האם זה אמור לקרות כשהוא חשוף לחלל הפה או שאמור להיות מכוסה בחניכיים? יש לציין כי נמנעתי ממאכלים קשים רק ב-24 שעות הראשונות ולאחר מכן ניסיתי לאכול כרגיל גם בצד של ההשתלה, האם זו היתה טעות? תודה

הפקק נמס מעצמו תוך כשבוע , לעיתים מהר יותר ולעיתיםמאיטית יותר. במידה ויש ספק רצוי להתיעץ עם מי שעקר

07/11/2019 | 16:35 | מאת: עומר

אם הפקק ימס זה לא יגרום לדליפה של חומר השתל לפה? החניכיים לא אמורים להיסגר לפני שהוא נמס?

07/11/2019 | 16:36 | מאת: עומר

*הכוונה כמובן לדליפה של חומר ששימש להשתלת העצם (ולא לשתל שעדיין לא קיים..)

אתה בהחלט צודק ועל כן המלצתי להיוועץ עם הרופא שלך

מנהל פורום רפואת שיניים