עקירת שן בינה לעקור או לא?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/11/2019 | 10:28 | מאת: נועה

יש לי שני שיני בינה בצידי החניכיים ואני לא יודעת אם לעקור אותם.. יש פעמים שזה ממש לא מפריע לי ויש פעמים שכן. בנוסף, אני מרגישה לפעמים שיש חיכוך בין השיניים (לפני חצי שנה הייתה לי בעיה בלסת שהיא לא ישבה טוב) ואני חושבת שבאחד השיניים נוצר שפשוף. מה עליי לעשות?

לעקור אותן......

06/11/2019 | 11:10 | מאת: נועה

הרופא שבדק אותי הגדיר את זה כפריקורוניטיס כרוני הבוקעות בהטיה לינגוולית.. זה משהו חמור?

זה מצב שיגרום לבעיות חוזרות ונישנות עד לעקירת השיניים.צעל כן רצוי לעקור בהקדם

מנהל פורום רפואת שיניים