צילום פנורמי לשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/08/2019 | 10:39 | מאת: רוני

עשיתי לפני כחצי שנה צילום שיניים פנורמי בעקבות שיני בינה כלואות בעיר מסויימת שכרגע אני לא גרה שם, השבוע אני צריכה ללכת לרופא שיניים בעקבות שיני בינה כלואות ורציתי שהמכון צילום שיניים שעשיתי בו את הצילום לפני חצי שנה ישלח את זה לרופא החדש שלי אך המזכירה של הרופא אמרה שהיא לא יודעת אם זה אפשרי ושהרופא אולי לא יוכל לראות במחשב.. (היא לא נשמעה מבינה כלכך) אם שולחים את הצילום במייל הרופא יוכל לראות הכל בלי בעיות?

אין שום בעיה להעביר את הצילום במייל ולראות על המחשב. תתקשרי למכון שבו נעשה הצילום ולפי מספר הזהות שלך יאתרו את הצילום

מנהל פורום רפואת שיניים