כאבים הרבה זמן אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/07/2019 | 19:48 | מאת: אילנה

לפני כארבעה חודשים עברתי עקירת שן בינה בצד ימין למטה. היתה עקירה קשה ובחלמה של שלושה שבועות מכאבים. לפני כמה ימים התחלתי לחוש כאב במקום שבו עשו את העקירה. הייתי היום אצל רופא השיניים שלי (לא זה שעשה את העקירה, את העקחרה עשה כירורג) והוא אמר שנחשפה השן שליד השן שנעקרה בצד ומשם בעצם מגיע הכאב. הכאב הוא בינוני, נסבל אבל מציק. מה אפשר לעשות? האם הכאב יחלוף אחרי כמה ימים? (כי לא כאב לפני כן) משהו שאני יכולה לעשות שטיפות? זה ממש מציק ואני גם בחרדות מכאבי שיניים תמיד, זה נןשא בעייתי אצלי. תודה.

לאחר עקירת שן הבינה החניכיים התכווצו ונחשף כנראה השורש של השן שליד השן שנעקרה. זה אמור לגרום לרגישות לקור ואולי למתוק. אם את לא סובלת מרגישות לקור אלא מכאב ממשי, יתכן ותצטרכי לעבור טיפול שורש בשן

מנהל פורום רפואת שיניים