נקודה אדומה בחנייכים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2019 | 22:17 | מאת: דניאל

שלום, לפני ארבעה חודשים עברתי טיפול שורש בשן תוחנת תחתונה, והופיע לי נקודה ממש קטנה בצבע אדום לפעמים לבן לפעמים נעלמת ואז חוזרת... צילמתי שוב אצל רופא השיינים צילום פנורמי והוא אמר שהוא לא רואה בעיה.. הוא אומר לי שזה מציחצוח לא נכון.. מאוד מוזר לי שזה כבר חודש לא נעלם לי.. מה יכולה להיות עוד הבעיה... יש לציין שאין לי כאביים כלל בחנייכים אבל יכול להיות שהכתר קצת גדול ובגלל זה נוצר המצב. במצב שאני סוגר את הפה אני מרגיש מגע קודם של כתר מאשר השיינים בצד השני, האם זה יכול לנבוע מלחץ של החנייכים בבאותו איזור? קצת מייאש אותי הנקודה הזאת, היא לא כואבת ולא מפריי לי בתיפקוד אבל היא גם לא נעלמת זה קצת מטריד אותי מה זה יכול להיות?

06/05/2019 | 22:19 | מאת: דניאל

עוד דבר קטן לציון הכתר לא ממש יושב ממש על החנייכים באיזור של הנקודה זאת כאילו החנייכים באויר כזה באותו איזה של החיבור..

ראשית, יש לאזן את הכתר כדי שלא יפריע בסגירת הפה יכול להיות שהנקודה האדומה מעידה על בעיה בטיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים