דלקת מתחת לשן שעברה טיפול שורש + מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/04/2019 | 20:57 | מאת: דניאל

לפני כשלושה חודשים בוצע לי מתחת לשן טוחנת טיפול שורש + מבנה וכתר אשר כללה שני מפגשים דיי ארוכים, שמתי לב לנקודה קטנה באיזור החנייכים ליד הכתר בחננייכים למעלה, הלכתי לרופא לבצע צילום לבדיקה האם יש דלקת.. הרופא צילם ואמר לי שיש דלקת והיא קטנה לאט לאט הדלקת לא נמצאת בשן עצמה ממה שאני הבנתי, האם זה נכון שלאחר טיפול שורש הדלקת לא נעלמת לחלוטין? או שיש זמן ריפוי מסוייים.. יש לציין שלא כואב לי בכלל, והנקודה הזאת ששמצי לב אלייה קטנה מממה שהייתה אח עוד קיימת.. לפעמים בציחצוח יורד ממנה דם..

הנקודה מרמזת על כישלון בטיפול השורש, על דלקת בקצה של אחד השורשים, ועל התנקזות מוגלה מהדלקת דרך הנקודה הלבנה

04/04/2019 | 21:26 | מאת: דניאל

הרופא אמר שעל פי הצילום הכל נראה תקין.. יש מצב שמנסים לסבן אותי? כי כן הנקודה הולכת ונעלמת.. לי הרופא אמר שזה כנראה לחץ מהחנייכים כי האמת שהם לא היו נראות טוב והתחלתי טיפול..

מנהל פורום רפואת שיניים