בחירת רופא שיניים להשתלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/01/2019 | 23:49 | מאת: מלי

אני צריכה לעבור עקירת שן כירורגית ואחרי כן השתלה. חברה המליצה לי על רופא מסויים. באתר שלו כתוב שהוא מומחה בשיקום הפה ובהשתלות. לפי אינדקס הרופאים באתר ההסתדרות הרפואית לרפואת שינים התמחותו היא "רופא שיניים כללי". האם אפשר ללכת אליו להשתלה בראש שקט או שעדיף להתאמץ ולמצוא רופא שמוגדר כמומחה לשיקום הפה או ניתוח חניכיים.

ראשית, אין מומחיות להשתלות... צלצלי להסתדרות לרפואת שיניים ושם יאמרו לך באם הוא בכלל מומחה או לא.

מנהל פורום רפואת שיניים