ציסטה בחניכיים, מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/12/2018 | 19:17 | מאת: מאיה

לפני שלושה חודשים גילו לי ציסטה בלסת התחתונה, הרופא שיניים אמר שהיא לא מסוכנת וקבעו לי תור לחודש פברואר. אחרי מספר חודשים היא התנפחה וגילו שיש בה זיהום, לפני שבוע וחצי הזיהום התפוצץ ושלחנו אותנו לביהח. לקחו לי ביופסיה ואמרו שצריך לאבחן מה עושים עם זה. עכשיו השאלה שלי היא אם חייב לעקור שן/שיניים או שאפשר לטפל בציסטה בשיטות אחרות? אני נורא מודאגת בקשר לזה.

ההחלטה כיצד לטפל בציסטה מתבססת על הסיבה חציסטה, ואת זה יכול לדעת רק הרופא המטפל שלך

מנהל פורום רפואת שיניים