בעיות וכאבים שיש לי בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/12/2018 | 12:08 | מאת: גאיה

יש לי בעיות בזמן האחרון סביב כתר קבוע גם מספיק פעמים דימומים וכאב שמנקה לפעמים שניהם ולפעמים רק כאב וביום יומיים האחרונים ללא קשר לכלום מרגישה סוג של לחץ וכאב שכאילו לוחצת ולועסת על השן ללא סיבה שמופעל לחץ ללא פעולה שצריכה על השן. שבוע הבא יש לי תור אבל יכול להיות שמה שהתחיל בעיה של חניכיים הפך לבעיה מורכבת בחניכיים חוץ מהחלפת או יכול להיות סתם לחץ שלי למרות שמרגישה החמרה או האם יכול להיות מצב של בעיה שם מהחניכיים שלחץ שם ועדיתי עומסים שנעשה שם שבר והטיפול יכול להיות גם טיפול שורש האם לפעמים עושים טיפול שורש כתוצאה משבר או במקרה כזה רק עקירה ? ואם עשיתי לחץ או שבר אם נזק האם אפשר לראות בעיה מספיק בצילום או חייבים להוריד את הכתר אפילו רק כדי איבחון מה הבעיה? וזה שמרגישה לחץ כמו שבר יכול להיות שבר קטן בשורש שניתן לטפל או אפילו לחץ מהדלקת חניכיים הכאבים והעומבים גרמו לדלקת חניכיים ושברים בשורשים ובכתר שצריך טיפול מורכב בשיניים או בחניכיים ?

כל הספקולציות שלך אפשריות, ועל כןכן יש ללכת לרופא שיניים שיבדוק ויעשה אבחנה של המצב

28/12/2018 | 17:59 | מאת: גאיה

והאם אם זה שבר , סדק או גם דלקת חניכיים שהתחילה והפכה לדלקת גם בשן במיוחד,שיש כאבים האם דברים כאלו רואים בצילום או רק אחרי הורדת הכתר?

לא כל דבר רואים בצילום הרבה פעמים יש להוריד את הכתר כדי לאבחן את המצב

מנהל פורום רפואת שיניים