כאבים בלתי נסבלים לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/12/2018 | 22:34 | מאת: מיה

שלום,עקרתי שן בינה כלואה תחתונה שהיתה שכובה ב90 מעלות.הניתוח היה קשה מאוד..אך נעשה אצל מומחה כירורגיה. אחרי כמה ימים כשכבר הרגשתי הקלה מסוימת חזרו לי הכאבים בשיא הכח והפכו לבלתי נסבלים.אתמול כבר הגעתי למיון בעקבות הכאבים ושם נאמר לי שאני צריכה לעקור את השן הסמוכה לניתוח.עקרו לי את השן ואני עדיין סובלת מכאבי תופת וכבר כמעט חודש מהניתוח הראשון כל היום על משככי כאבים.מה יכולה להיות הסיבה לכאבים הלא נגמרים האלה? אני לא מצליחה לתפקד תודה

יש לבדוק באם במהלך העקירה הראשונה לא נגרם נזק לעצב של הלסת התחתונה. בנוסף יש לבדוק אם אין עצם חשופה באזור העקירה ואם לא התפתחה שם "מכתשית יבשה"

מנהל פורום רפואת שיניים