נשיכת לשון בעת דיבור לאחרשתלים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/11/2018 | 14:05 | מאת: ויוי

לפני כשנה עברתי השתלת עצם בלסת העליונה משני צידי הפה, בוצעו השתלות ונעשו עליהם גשרים. נוצרה לי בעיה בצד השמאלי של הפה לאחר הדבקת הגשר הקבוע , בעת דיבור , הלשון מתחככת בגשר ואפילו ננשכת מעט , זה מכאיב . הרופא שייף את הגשר מהצד הפנימי , אך זה לא פתר את הבעיה . יש לציין ,שבסוף החניכיים העליונות חסרה שן בינה , ההרגשה היא שמאחר וחסרה שם שן, נוצרה התופעה הנ"ל . ברצוני לדעת באם יש פתרון לבעיה תודה מראש ויוי

בעיקרון לא ניתן לענות עלהשאלה ללא בדיקת הפה. יתכן ויש בעיה במנשך שבנו לך. אולי כדאי שתפני לרופא נוסף לקבלת חוות דעת שני

מנהל פורום רפואת שיניים