כתר זמני לשבוע וחצי?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/11/2018 | 09:24 | מאת: אראל

לפני כחצי שנה עשו לי עקירה והשתלה וקיבלתי פליפר. לאחרונה עשו לי חשיפה לקראת כתר. ביום החשיפה נתנו לי גם כתר זמני. אחרי שבוע וחצי הכתר הזמני נפל, והרופא זרק אותו ואמר "לא צריך אותו, תישאר עם הפליפר". זה נראה לי מאד מוזר - אם לא צריך אותו למה עשו לי כתר זמני? ואם צריך אותו למה זרקו אותו אחרי שבוע וחצי? שאלתי היא: האם יש תועלת כלשהי בכתר זמני למשך שבוע וחצי בלבד?

לפעמים עושים כתר זמני כדי לענות על דרישות לאסטטיקה של המתרפא כנראה שאצלך זה מיותר

מנהל פורום רפואת שיניים