הפה השורף אחרי שיניים חדשות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/10/2018 | 15:57 | מאת: כוכבה

שלום , רציתי לשאול לפני שנתיים החלפתי את השתלים עקרו לי שן קידמית אחת והחור לא נסגר בנתיים ההיתי עם שיניים זמניות חודש . ביום העקירה היתחילי לי בעיות של כאילו פציעונים בפה חשבתי שזה מהשניים הזמניות מרחתי על יום מישחות . כעבור חודש וחצי הרופא החליט שאפשר להרכיב את השיניים הקבועות למרות שהחור מהעקירה לא נסגר הפה לא הפסיק להציק לי שורף כואב כל היום עם מסתיקים וסוכריות עבר כבר שנתיים הלכתי שוב לרופא עשו לי סיטי אני בקשתי ומיסתבר שהחור עדיין פתוח וגם איין לי עצם שם אמרו לי בנתיים לגרגר עם מח מלח 3 פעמים היום ולחזור עוד שבועיים האם יתכן שבעקבות הבעיה הזאת הפה שלי שורף ? תודה מחכה לתשובה

פה יבש ושורף דורש בדיקה על ידי מומחה לרפואת הפה, או דרך הקופה או באופן פרטי

29/10/2018 | 14:33 | מאת: כוכבה

ההיתי בפה ולסת אצל פרופסור אפרמיאן דורן והוא הימליץ לי לקחת קלונקס וזה הרדים אותי כל היום וניסיתי כל מיני סוגים וכלום לא עוזר אני על הזמן עסוקה עם המקום של העקירה ובעבקות זה הפה שלי שורף . רציתי לדעת עם אני יעשה השתלת עצם והשתלת שתל זה יכול לעזור?

מנהל פורום רפואת שיניים