חידוש טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/10/2018 | 16:34 | מאת: יובל

שלום עשיתי טיפול שורש שלא היה תקין ויצר אצלי זיהום בשן. הלכתי לרופא מומחה שעשה לי חידוש טיפול שורש. כרגע אני עם כתר זמני, ללא מבנה. הרופא רוצה שאעשה מבנה וכתר קבוע כמה שיותר מוקדם. שאלתי היא מתי לעשות את המבנה והכתר הקבוע? אני מעדיף לחכות לאחרי הביקורת של חצי שנה על מנת לוודא שהטיפול אכן עבד. לא מעוניין להגיע למצב שאני עושה כתר בהמון כסף ומגיע לביקורת כדי לשמוע שהטיפול לא עבד ואז מתחיל טיפול חדש שבסופו אעשה עוד כתר. האם כדאי לחכות או לעשות כתר קבוע עכשיו? תודה

אני הייתי מבצע מבנה בלבד. לא רצוי להסתובב תקופה ארוכה עם סתימה זמנית

מנהל פורום רפואת שיניים