כאבים בשן קדמית אחרי עקירת בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/10/2018 | 23:35 | מאת: אנני

שלום לפני כ-10 ימים עברתי עקירת שיניים של שן בינה ימנית עליונה וחתיכה של השן בינה הימנית התחתונה (לא היה ניתן לעקור כי היתה על עצב). העקירה עברה ללא כאב ולא היתה נפיחות או כאב חזק לאחר מכן, אבל אני מרגישה כאב במקום אחר- בניב התחתון הימני ולידו. זה נורמלי? ייתכן שזה נובע מתזוזת שיניים (אני יודעת שהשיניים שלי צפופות)? ממה זה יכול להיגרם? יש ממה לדאוג? תודה!

לא נראה שיש קשר בין הדברים האם נבדק הניב והכל תקין בו?נסי לקחת מספר ימים ADVIL בתקווה שהכל יסתדר

מנהל פורום רפואת שיניים