עקירת שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/09/2018 | 11:07 | מאת: גני

ביום חמישי האחרון עברתי עקירת שן בינה. ישנם תפרים לא מתמוססים. הכאב עבר מלבד כשאני מנסה לאכול בצד העקירה. הבעיה שהתחילו לי כאבים בזמן לקיחת נשימה עמוקה ומעט רגישות למים קרים באזור העקירה. האם זהו חלק מתהליך ההחלמה ?

כנראה שבעקבות העקירה, נוצרה חשיפה של צוואר השן שלפני השן שנעקרה. נסי לעבור למשחת שיניים שמטפלת ברגישות כזאת, כמו COLGATE PRO RELIEF או SENSODYNE

18/09/2018 | 06:24 | מאת: גני

אני משתמשת בסנסודיין והשן שליד השן בינה שנעקרה היא ללא שורש. עדיין יכול להיות שהיא זאת שכואבת ?

שן שעברה טיפול שורש לא יכולה להיות רגישה לקור

מנהל פורום רפואת שיניים