עזרה דחוף עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/07/2018 | 20:10 | מאת: מטומטמת

אני מטומטמת... הייתי היום צריכה לעקור שן בינה... הלכתי לרופא וממש פחדתי... באמצע העקירה אמרתי לו שאני לא רוצה שיעקור... אני לא יודעת אם הוא סגר את זה טוב כי ממש רציתי ללכת משם... לפני שעתיים עברה לי ההרדמה וממש כואב לי עכשיו... הייתי צריכה לסיים אותה וזהו...עכשיו יוצא לי רוק מהפה והלחי שלי קשה וכואבת... אני כמו אחרי עקירה רק בלי עקירה... מה אני יכולה לעשות?? חייבת לחזור לרופא או שיעבור?? חייבת לעקור אם התחלתי או שיעבור? איך להתגבר על הפחד?

מאחר ואינני יודע באיזה שלב הופסק הטיפול, אין באפשרותי ליעץ לך

04/07/2018 | 00:16 | מאת: .

כואב לי :( באמת לא יודעת מה לעשות

אז חיזרי לרופא להשלמת הטיפול

מנהל פורום רפואת שיניים