כאב בפה לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/05/2018 | 05:52 | מאת: חלי

שלום רב, אמי עברה עקירה של שן בינה לפני חודש ימים ועדיין סובלת מכאבים קשים בצד הפה. אינה מסוגלת לפתוח את הפה ולאכול כפי שעשתה טרם העקירה. הרופא שביצע את העקירה הסביר שמדובר בשרירים תפוסים בחלל הפה. האם כך הדבר? מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב או לשים לו סוף? תודה רבה מראש!

ניתן לשטוף את הפה עם מים פושרים יש לתרגל בעדינות פתיחה של הפה, בכל פעם קצת יותר גם לקיחה של כדורים נוגדי דלקת כגון ABITREN 100 מ"ג SR יכול לתרום לשיפור המצב

מנהל פורום רפואת שיניים