גשר לשלושה שתלים אחד ליד השני + סתימת LAY IN- LAY ON

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/04/2018 | 20:00 | מאת: אורן ק.

שלום רב 1. יש לי 3 שתלים 3 3 טוחנות עליונות מצד שמאל למעלה . הרופא ממליץ לבצע גשר לשלושתן. מדובר בעוד הוצאה של 5000 שח. לטענתו הדבר ימנע שחיקה ויפזר את העומסים. מה דעתך ? 2. יש לי שן טוחנת תחתונה עם שתי סתימות גדולות שכבר בוצעו בה . הצילום מוכיח שאין איטום מושלם. חושש מטיפול שורש . מה עדיף- לבצע סתימה חוזרת חדשה על הכל או איטום ע"י LAY IN- LAY ON שנחשב יקר מאוד . בנוסף יש לציין שאני חורק ושוחק מעט שיניים בלילה והדבר גורם לשבירת סתימות ואף לסדקים. על התייחסותך המקצועית אודה אורן

1 הטיעון של הרופא שלך הגיוני 2 אני הייתי עושה סתימה חדשה אחת במקום השתיים הקיימות לאחר מיכן יש לבצע לך סד לילה שימנע נזקים עתידיים לשיניים ולמפרק הלסת

15/04/2018 | 22:42 | מאת: אורן

לגבי הגשר : אם אני עושה סד, האם זה לא מייתר את הגשר על שלושת השתלים והכתרים עליהם ?

מנהל פורום רפואת שיניים