שאלה לגבי חומר הרדמה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2018 | 18:38 | מאת: דניאל

שלום לך אני בן 34 בריא בדר"כ , רציתי לשאול שאלה בקשר לזריקת הרדמה ( הרדמה מקומית), שמעתי לא מעט סיפורים על אנשים שאחרי שקיבלו זריקה הגיבו באלרגיה חריפה שיכולה לגרום גם למוות,,, אני קצת פרנואיד בעניין , לפני כמה שנים עשיתי עקירה כירורגית בשן בינה קלועה ועשו לי 3 או 4 זריקות והכל בסדר היה, שבוע הבא אני הולך לעשות עוד עקירה, יכול להיות כזה דבר שהגוף יכול להגיב באלרגיה לזריקה ? או שבן אדם שכבר עשה זריקה כמוני ולא היה כלום לא יפתח כבר איזה שהיא תגובה? תודה מראש

מעולם לא נתקלתי באלרגיה לחומר ההרדמה לדעתי אתה יכול לישון בשקט... על אחת כמה וכמה שכבר הזריקו לך בעבר והכל עבר בשלום

מנהל פורום רפואת שיניים