כאבי ראש ואוזניים לאחר עקירת שן טוחנת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/01/2018 | 10:42 | מאת: נטליה

במסגרת טיפול אורטודנטי לבת שלי עקרו שן טוחנת (עליונה). לאחר 2-3 ימים היא התחילה להתלונן על כאבי ראש חזקים באזור המצח. כשחזרנו לרופא, הוא מצא זיהום באזור העקירה וניקה אותו. במקביל בעקבות חשש לסינוזיטיס, עברה הילדה טיפול באנטיביוטיקה (אוגמנטין). כיום, כעבור שבועיים היא ממשיכה להתלונן על כאבים חזקים באוזניים, עיניים ואזור המצח. בדקו אותה 3 רופאי אא''ג, רופא פה ולסת וגם עשו לה צילום CT. הכל נראה תקין. הכאבים נמשכים ומשככי כאבים אינם עוזרים. אשמח להמלצה / השערה מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בכאבים אלו.

הייתי פונה למחלקת כירורגית פה ולסתות שיבדקו אותה באופן מקיף וישללו פגיעה בעצבי הפנים או פריצה לסינוס ן/או זיהום בסינוס

מנהל פורום רפואת שיניים