עקירה כירורגית של שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/01/2018 | 00:38 | מאת: עמי

בינה צמחה חלקית ומכוסה במעט חניכיים מתוכננת עקירה אני קצת חושש. האם רופא יכול לראות בצילום פנורמי אם עקירת השן עלולה לפגוע לי בעצב שמעתי אנשים שאיבדו תחושה בלשון לצמיתות . לא יודע מה לעשות והרופא הזה מוזר וכול היום צוחק כאילו הוא במשחק מחשב ולא מקשיב ונותן הרגשה של אני הרופא אני יודע הכול. אבל זה הבריאות שלי לא משחק. בנוסף אני סובל כבר חודש מכאבי ראש/אוזניים/לסת . עברתי מלא בדיקות וצילומים וכלל לא חשבתי שזה קשור לשיניים כי לא הייה כאב שיניים. עד שהגעתי לכירורג פה ולסת שבדקת את הלסת ואמר לי שאין שום בעיה בלסת רק שיש שן בינה שיכולה לעשות לי בעיות. יש לי תור לעקירה ואני מת מפחד לא יודע מה לעשות

יש כל כך הרבה רופאי שיניים בישראל אם אתה לא מרוצה מהרופא הזה למה אתה לא מחליף?

מנהל פורום רפואת שיניים