עקירת שן טוחנת למעלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/11/2017 | 10:35 | מאת: דודי

עוד שבועיים אני עובר שתי עקירות אחת בצד שן התחלתית של הצד למטה ואחת שן טוחנת למילה רציתי לדע האם ממש כואב לעקור את שתיהם והרופא אמר שהוא אינו יכול לשים זריקת הרדמה או גז צחוק האם זה יכאב

אין מצב שניתן לעקור שיניים ללא זריקת הרדמה אם הרופא אמר שהוא לא יכול לתת זריקת הרדמה, אז חפש לך רופא אחר !!!

12/11/2017 | 07:28 | מאת: דודי

הרופא אמר שזה לא יכאב בכלל ושהוא אולי יעשה עם גז צחוק

12/11/2017 | 07:30 | מאת: דודי

מרסימום טיפונת יכאב לי אני לא חושב שזה עד כדי כך כואב בלי הרדמה כבר הוא עשה לי המון פעמים טיפולים ללא הרדמה כמו סתימות רק בטיפול שורש הוא עשה לי זריקה

מנהל פורום רפואת שיניים