כאב שהופיע לי בזמן לעיסה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/09/2017 | 20:33 | מאת: נעמה

יש לי פתאום כאב בלעיסה שיש עליה כתר זמני וכאב מציק ומטריד ולוחץ גם לא רק בלעיסה אבל בלעיסה חזק הכי והאם יכול להיות זה ואולי בגלל השחיקות שלי עשיתי נזק ואם כן אם זה שכואב בלעיסה וכואב אפילו חזק יש כאב גם בחניכיים יש פתרון מקווה שלא עשיתי נזק בשן שיצריך עקירה איזה נזק יהול להיות שעשיתי מה מתאים לסימפטומים שרשמתי ובאלו בדיקות יוכלו לאבחן ?

יכול להיות שיש כשל בטיפול השורש, יכול להיות שהכתר הזמני לא מתאים, יכול להיות שיש בשורש סדק או שבר רופא השיניים שלך בודאי יודע כיצד לאבחן את הסיבה לכאב

מנהל פורום רפואת שיניים