כאב בלסת חודש לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/09/2017 | 18:07 | מאת: שני

שלום דר בת 29 בריאה. לפני חודש בדיוק עברתי עקירת שתי שיני בינה מימין. העקירה הלכה מהר אך לאחר מכן סבלתי כשבועיים מכאבים חזקים ממכתשית יבשה באזור העקירה התחתונה ובנוסף מכאב בחיבור הלסת וטיקים באותו אזור שהופיעו פעמים רבות ביום (בקו יש מתחת לאוזן ימין). הרופא שעקר את השן אמר שהלסת בסדר ולא פרוקה מאחר ואין לי הגבלה בפתיחת הפה. עם זאת, כבר חודש והכאב בלסת לא עובר (יש ימים שזה פחות מורגש ויש ימים שיותר מורגש) והטיקים פחתו משמעותית אך שהכאבים מתגברים בלסת גם הטיקים מופיעים. ממה זה יכול לנבוע ומה עלי לעשות? האם זה הגיוני שזה כבר חודש ככה? אציין כי טיפל בי כירורג והוא לא ממש התייחס ברצינות לכאב בלסת. תודה רבה

התופעה דורשת אולי התיעצות עם כירורג אחר...שיקח את זה יותר ברצינות... מצד שני יתכן ובעוד מספר ימים ושבועות הכל יעלם.. לשיקולך

מנהל פורום רפואת שיניים