עקירת שן בינה ומוגלה בבשר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/07/2017 | 14:13 | מאת: אוריה

שלום. ביום שישי עברתי שתי עקירות של שיני בינה, עליונה ותחתונה של אותו הצד. ביום רביעי הרגשתי שמתחילה לי שוב פעם דלקת אז קיבלתי אנטיביוטיקה (רגישה לפנצילין, קיבלתי ציפיוויט) כך שהגעתי לעקירה בתחילת היום השלישי של האנטיביוטיקה. כשאני מסתכלת עם פנס על העקירה של השן הדלקתית אני רואה מוגלה על הבשר. מיותר לציין כי זה כואב מאוד, אך רציתי לדעת האם האנטיביוטיקה הזו היא נכונה לטיפול? ומה עוד ניתן לעשות חוץ מגרגור מי מלח? תודה רבה

סביר להניח שזאת לא מוגלה האנטיביוטיקה מתאימה למצב גירגור עם מי מלח רק מחמיר את המצב

02/07/2017 | 21:37 | מאת: אוריה

זה ממש נראה כמו לבן כמו שיש בחצ'קון על הפנים, רק הרבה יותר גדול בגודל שלו להפסיק את מי המלח? למה זה מחמיר?

השטיפות ממיסות את קריש הדם וזאת אחת הסיבות לכאבים אם את חושבת שזאת מוגלה לכי לרופא שלך לביקורת

02/07/2017 | 21:59 | מאת: אוריה

הצלחתי לצלם תמונה טובה של זה

מנהל פורום רפואת שיניים