שן 46 -דלקת מתחת לשן שיש בה מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/06/2017 | 11:28 | מאת: ריקי

מנסה לבדוק האם מוצא אחרון של שן שיש מתחת למבנה ולכתר דלקת בחניכיים,האם ניתן לימנע משתל? כל רופא שאני שואלת ישר רוצה שאעקור את השן ויעשה שתל,והשתלת עצם. מה דעתך? האם לא ניתן לטפל בדלקת ללא עקירה? זאת שן שלפני 8 שנים גם הרופא הציע לי לעשות שתל,ולא רציתי. הדלקת עברה עם הזמן לפני 3 שנים בצילום,ועכשיו שוב חזרה. מ דעתך? האם אין מנוס מלהציל את השן? האם לא ניתן לקלב אנטיביוטיקה שתטפל בדלקת?

דלקת בקצה השורש מקורה בכשל בטיפול השורש מסיבה כל שהיא או מסדק בשורש. בדרך כלל אנטיביוטיקה אינה מרפאת את הדלקת ללא צילום קשה לי להגיד לך מה סיכויי השן

24/06/2017 | 15:25 | מאת: ריקי

אוכל לשלוח

22/07/2022 | 20:40 | מאת: בתאל

מה עשית בסוף? אני בדיוק באותו מצב

מנהל פורום רפואת שיניים