דלת פלקסבורד, סנדביץ+פורניר, או אורן מלא

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/03/2015 | 17:33 | מאת: הדס

שלום רב, ותודה על עזרתך. בהזמנת דלת עץ הנגר מעוניןלבצע מילוי בחומר מסוג פלקסבורד. המכיל סיבי עץ, פישתן ודבקים. החומר יהיה כלוא בין לוחות מצופים פורניר. האם כדאי להעדיף דלת עץ אורןמלא, דלת סנדביץ+פורניר, או דלת במילוי פלקסבורד? (מבחינה בריאותית בלבד?) תודה!

כל הרהיטים שאינם עץ מלא יש בהם בעיה. הדבק המשמש לתהליך הזחיסה של סיבי העץ, פישתן וכל השאר הנו הבעיה. עם הזמן תמיד ישתחרר חומר מסרטן ממשפחת פורמאלדהיד. אם יש לכם תקציב, עץ מלא לא מהווה בעיה, אם תקציב איננו אינסופי, סיבית או משהו דומה, ולדאוג לאוורר את הבית ככל שניתן. החלטה כמובן שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות