קיי 300

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/03/2015 | 13:30 | מאת: מיכל

ריססתי בתקופה ההריון של ביתי השלישית שהיום היא בת חמש וחצי קיי 300 בתדירות גבוהה ת שימוש יומיומי . הילדה הזו נולדה עם קוצר ראיה גבוה מינוס שבע בשתי העיניים . היא היחידה במשפחה שיש לה קוצר ראיה . שאר הילדים עם ראיה טובה. לי ולבעלי אין משפקפיים .וכנל המשפחה שלי לא מרכיבים משפקפיים ולא המפשחה של בעלי. זאת אומרת שלא ידוע לנו על עניין גנטי במפשפחה ריססתי קיי 300 רק בהריון הזה. היתכן שיש קשר בין הריסוס לבין הקוצר ראיה ?

למיטב ידיעתי אין קשר בין החומרים שבתכשיר לפגיעה בראיה. כמובן, שכדאי גם לשאול את הרופא/ה של הילדה, אם לה יש מידע בנושא. גנטיקה הנה דבר מופלא, גם אם אין לאף אחד במשפחה בעיה או לחילופין כשרון, יש מישהו שמתחיל אותו, כי לו, כמו לכל אדם בעולם, יש גנטיקה מעט שונה בגלל מיליארד ואחת סיבות, לטוב ולרע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות