חשיפה לאסבסט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/01/2015 | 21:04 | מאת: רחלי

שלום, האם חשיפה ללוחות אסבסט שבורים במשך 5 חודשים מהווה סכנה לילד בן שנה? במידה שכן מה צריך לעשות (מבחינת הילד)?

אסבסט מסוכן לילדים ומסוכן למבוגרים. אם היו סיבי אסבסט מבוגרים וילדים יכולים לנשום אותם. לא ניתן לבצע בדיקה שתגיד אם נשמתם ואם נחשפתם, אין דרך לדעת. לכן הדרך היא לא להחשף!! לוחות אסבסט שבורים זה לא באופן אוטומטי סיבים, במיוחד לא בחורף שהכל רטוב וספוג לחות, אז הסיבים גדלים וקשה להם לחדור למערכת הנשימה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות